لینک داخلی
author avatar
محتوایار
۱۴۰۰/۱۰/۱۴

لینک سازی داخلی به این معناست که می توان به وسیله آن صفحه ای از سایت را به صفحه دیگر از همان سایت متصل کرد و کاربران به وسیله کلیک بر روی لینک ها بتوانند در سایر صفحات و قسمت های سایت بچرخند. یکی از مسائل مهم در سئو که معمولا کمتر مورد توجه قرار می گیرد لینک سازی می باشد؛ البته منظور مورد اهمیت قرار گرفتن نیست بلکه لینک سازی به صورت حرفه ای و جدی پیگیری نمی شود.

حتی افرادی که با تولید محتوا درگیر هستند به لینک سازی های اتوماتیک اکتفا می کنند و معتقد هستند که همین مقدار برای بهبود جایگاه مطالب آن ها کافی می باشد.

درواقع لینک سازی از فاکتورهای مهم سئو سایت می باشد.

انواع لینک سازی داخلی سایت می توان به تمام لینک هایی که در صفحه اصلی سایت، سایدبار، محتوای صفحه، بنرهای گرافیکی، فوتر و سایر بخش های گرافیکی قرار می گیرند نام دارد، که بر درک ارتباط صفحات و تعیین حرکت مسیر کاربر موثر است.

اهمیت لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی درواقع باعث می شود تا مخاطبان به راحتی بتوانند مطالب مختلف را پیدا کرده و در سایت تان جست و جو کنند.مثلا: اگر شخصی در سایت شما مطلبی را خواند و مورد پسند واقع شد باید مطالب مشابه آن نیز در دسترسش قرار بگیرد.

بیش از آن که بخواهید به لینک سازی در کنار سئو فکر کنید، به این توجه داشته باشید که لینک سازی باید بتواند ساختار سایت شما را شفاف کرده و گردش کاربر را در آن ساده کند.

تصور کنید یک مطلب جدیدی را به سایت اضافه کرده اید اما هیچ لینکی برای سایر صفحات آن ساخته نشده است؛ همچنین این صفحه جدید در نقشه سایت نیز قرار نگرفته و بک لینکی نیز از سایر سایت ها دریافت نکرده است. در چنین مواردی ربات های گوگل از وجود چنین صفحه ای مطلع نمی شوند و درواقع با انتشار صفحه جدید تغییری در جایگاه سایت به وجود نمی آید.

به طور مثال: اگر به یک ساختمان ۱۰طبقه ای بخواهند یک طبقه دیگر اضافه کنند و هیچ راه و مسیری برای دسترسی از طریق پله ها و یا آسانسور وجود نداشته باشد، کسی از وجود آن مطلع نخواهد شد.

لینک سازی داخلی سایت

مزایای لینک سازی داخلی در سئو

درک بهتر ساختار سایت به وسیله موتورهای جستجو

هر قدر که یک صفحه از منابع مختلف موجود در سایت مورد تایید قرار گیرد و لینک های بیشتری به آن اضافه شود، برای گوگل با ارزش تر به شمار می رود. این کار به وسله الگوریتم پیج رنگpage rank  که وظیفه بررسی کیفیت صفحات را به صورت جداگانه بر عهده دارد.

افزایش قدرت صفحه و جایگاه بهتر در نتایج

لینک سازی داخلی همچنین می تواند باعث توزیع قدرت به سرتاسر سایت می شود؛ مثلا اگر یک صفحه از صفحات سایت از منابع معتبر خارجی بک لینک دریافت کرده است با لینک سازی های داخلی می توان قدرت آن را به سایر صفحات نیز انتقال داد.

بهبود تجربه کاری و رضایت کاربران و مخاطبان

لینک سازی های داخلی باعث می شود تا کاربران میزان رضایت بخشی بیشتری نسبت به سایت داشته باشند و مدت زمان طولانی تری در سایت بمانند و مانع از خروج سریع و نارضایتی آن ها می شود. پس باتوجه به نکات گفته شده استراتژی مناسب در لینک سازی های داخلی می تواند برای هر یک از وب سایت ها به عنوان منجی عمل کند.

دیدگاه ها

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *