مراحل بازاریابی محتوا
author avatar
محتوایار
۱۴۰۰/۱۰/۳۰

مراحل بازاریابی محتوا مواردی است که توسط آن ها می توانیم چالش های مخاطبان و مشتریان مان را رفع کنیم و به نیازهای آن ها پاسخ دهیم. درواقع بازاریابی حرفه ای بدون محتوا امکان پذیر نمی باشد و باید بخش بزرگی از فعالیت ها باشد، اما برای انجام بازاریابی محتوا باید مراحلی را انجام داد، که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

مراحل بازاریابی محتوا

تعیین اهداف

قبل از انجام هر کاری باید اهداف خود را از تولید محتوا مشخص کنید. این اهداف می تواند اینگیجمنت کاربر، آگاهی از برند یا جذب عضو جدید باشد. توجه داشته باشید که اهداف به اولویت بندی نیاز دارند.

طراحی پرسونا

در این مرحله باید برای هر دسته از مخاطبان، پرسونا متناسب با ویژگی های آن ها طراحی کنید. هنگام ایجاد پرسونا باید به عوامل جمعیت شناختی، الگوهای رفتاری، انگیزه ها و اهداف توجه کرد.

پرسونا به ما خواهد گفت که مشتری چگونه فکر می کند، چه کاری انجام می دهد و با چه مشکلاتی برخورد می کند. ارائه محتوا باتوجه به پرسوناهای مختلف و مشکلات شان متفاوت می باشد. مثلا: یک پرسونا به فضای لینکدین و یک پرسونا به فضای اینستاگرام علاقه نشان می دهد.

تعیین نوع محتوا

در این مرحله باید بر اساس قیف فروش، نوع محتوا را مشخص کنید. محتوا ها می توانند در قالب های مختلف تولید شوند. مثل: متنی، پادکست، ویدئو، اینفوگرافی و…

پیام هسته ای

این مرحله تدوین پیام هسته ای کسب و کار می باشد، که شامل ارزش پیشنهادی و مزیت های کلیدی می باشد که ما را از سایر رقبا جدا می کند. از پیام دیگر رقبا نباید غفلت کرد، ما باید بدانیم که رقبا به دنبال آموختن چه پیامی به مخاطبان هستند.

مراحل بازاریابی محتوایی

درخت محتوا

در تولید محتوا در هرموضوعی به درخت محتوا نیاز دارید. درخت محتوا کمک می کند تا محتوا و عناوین مورد نظر را برای ارائه طبقه بندی کنید.

تولید محتوا

پس از انجام تمام مراحل گفته شده باتوجه به منابع و اطلاعات به روز می توانید به تولید محتوا بپردازید. برای این کار می توان از ویدئوهای آموزشی، مطالب بلاگ های معتبر، وبینارها و… استفاده کنید.

ارزیابی محتوا

در این مرحله باید بدانیم بازدید از محتوای ما چه مقدار می باشد. برای تعیین میزان عملکرد هر یک از محتواها از روش های مختلفی مثل: CRT، ROI، Rate، بررسی ترافیک و… می توان استفاده کرد.

ارزیابی محتوا و توجه به بازخوردهای آن میزان تاثیرپذیری بر روی ورود مخاطبین به قیف فروش را به ما می گوید.

دیدگاه ها

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *