10 رمان کوتاه کلاسیک برتر
author avatar
ثنا شاه محمدی
۱۴۰۳/۰۲/۱۸

گفته می شود مطالعه کردن ما را به جاهایی می برد که تا به حال به آنجا نرفته ایم. قدرت رمان ها بسیار زیاد بوده و می توانند ما را به جاهای مختلفی ببرند که تا به حال نبوده ایم. مطالعه رمان علاوه بر سرگرم شدن، تجربه زندگی خوانندگان را افزایش می دهد.
البته برخی از افراد فرصت مطالعه کتاب ها و رمان های طولانی را ندارند؛ به همین دلیل در ادامه این مقاله به معرفی بهترین رمان های کلاسیک جهان کوتاه اشاره خواهیم کرد.

بهترین رمان های کلاسیک کوتاه را بشناسیم

در صورتی که طرفدار مطالعه و کتاب خوانی هستید تا انتها همراه ما باشید.

کتاب مزرعه حیوانات

رمان مزرعه حیوانات در سال ۱۹۴۵ توسط نویسنده شناخته شده انگلیسی به نام جورج اورول نوشته شده است. این کتاب ۱۴۱ صفحه دارد. او در این داستان شورش حیوانات علیه انسان ها را به تصویر می کشد. خوک ها رهبری سایر حیوانات را بر عهده دارند و تمام تلاش خود را می کنند تا قدرت مدیریت خود را به اسب ها، گوسفندها، گاوها و سایر حیوانات اثبات کنند.
هدف جورج اورول از نوشتن این کتاب این است تا آسیب های حکومت های دیکتاتوری را با زبانی طنز به خوانندگان نشان دهد.
رمان مزرعه حیوانات با ترجمه کاوه میرعباسی و نشر چشمه منتشر شده است.

کتاب سرود کریسمس

کتاب سرود کریسمس در سال ۱۸۴۳ توسط نویسنده برجسته انگلیسی به نام چارلز دیکنز نوشته شده است. او که از شرایط دشوار شهروندان لندن عاصی شده بود، تصمیم گرفت با نوشتن این رمان به فقر، گرسنگی و فلاکت مردم و کودکان اعتراض کند.
ترجمه رمان سرود کریسمس توسط فرزانه طاهری و نشر مرکز صورت گرفته است.

کتاب چارلی و کارخانه شکلات سازی

رمان ۱۷۲ صفحه ای چارلی و کارخانه شکلات سازی در سال ۱۹۶۴، توسط نویسنده برجسته انگلیسی به نام رولد دال نوشته شده است.
چارلی در این کتاب از خاطرات بازدید خود از یک کارخانه شکلات سازی در دوران کودکی کمک گرفته است.
در این کتاب داستان زندگی چارلی پسر ۱۱ ساله ای که در خانواده ای فقیر زندگی می کند، به تصویر کشیده شده است.
شخصیت دیگر این کتاب آقای ویلی ونکا شیرینی ساز معروف و صاحب بزرگترین کارخانه شکلات سازی است، که تصمیم می گیرد پنج بلیط طلایی داخل شکلات هایش قرار دهد. پنج کودک موفق می شوند تا از کارخانه عجیب و غریب او بازدید کنند.
این رمان بسیار جذاب بوده و داستان هیجان انگیزی دارد.
کتاب چارلی و کارخانه شکلات سازی با ترجمه محبوبه نجف خانی و نشر افق منتشر شده است.

کتاب گتسبی بزرگ

کتاب گتسبی بزرگی یکی از رمان های کلاسیک جهان ۱۸۰ صفحه ای است، که از بزرگ ترین آثار ادبی قرن بیستم شناخته می شود و توسط اسکات فیتز جرارد نوشته شده است.
این کتاب به روایت زندگی مرد فوق العاده ثروتمندی به نام جی گتسبی و عشق اش می پردازد. برخی از افراد معتقد هستند شخصیت اصلی این داستان به نماد آرزوهای آمریکایی ها و مهمانی هایشان تبدیل شده است.
جی شخصیتی رویاپرداز داشت و رویاها را می دید. علاوه بر این شهامت ایستادگی در برابر مشکلات برای رسیدن به آن را داشت.
ترجمه کتاب گتسبی بزرگ توسط رضا رضایی و نشر ماهی انجام شده است.

کتاب خانم دلوی

کتاب خانم دلوی در سال ۱۹۲۵ توسط ویرجینیا وولف نوشته شده است، که ۲۴۰ صفحه دارد. این نویسنده در کتاب خانم دلوی، یک روز از زندگی زنی از اشراف زادگان لندن، که با یکی از نمایندگان پارلمان بریتانیا ازدواج کرده است، به تصویر کشیده می شود.
رمان خانم دلوی با ترجمه فرزانه طاهری و نشر نیلوفر منتشر شده است.

کتاب ماتیلدا

رمان ماتیلدا در سال ۱۹۸۸ توسط رولد دال نوشته شده است، که ۲۴۰ صفحه دارد. در این کتاب داستان دختر بچه پنج ساله ای روایت می شود، که ضرب اعداد و ارقام چند رقمی را در کسری از ثانیه محاسبه می کند. البته این دختر بچه در هر چیزی موفق نیست؛ زیرا همیشه باید با پدر و مادرش که رفتاری سرد، خشن و سخت گیر دارند، بحث کند.
ترجمه کتاب ماتیلدا توسط پروین علی پور و نشر افق صورت گرفته است.

کتاب سیدارتها

رمان ۱۷۴ صفحه ای سیدارتها در سال ۱۹۲۲ توسط شاعر و رمان نویس آلمانی سوئیسی به نام هرمان هسه نوشته شده است.
هرمان هسه شخصی هندی بوده و در زمان هند باستان و بودا زندگی می کند. ذهن او پس از درس گرفتن از پدر و مادر خود در زمینه دین بودا آرام نمی گرفت، به همین دلیل خانه را با هدف غلبه کردن خود ترک می کند تا به روشنگری معنوی برسد.
هرمان هسه در این کتاب به خرد، روشنگری، فلسفه زندگی و معنویت اشاره می کند، تا نشان دهد انسان می تواند با جستجو و تلاش راه خودشناسی خود را پیدا کند.
این کتاب با ترجمه سروش حبیبی و نشر ماهی منتشر شده است.

کتاب پیتر خرگوشه

این کتاب ۷۲ صفحه ای در سال ۱۹۰۱ توسط بئاتریکس پاتر نوشته شده است. این رمان یکی از بهترین رمان های کلاسیک برای نوجوانان است. پیتر خرگوش بازیگوش و شیطانی است، که به طور مداوم به دردسر می افتد. او به تذکرهای مادر خود بی توجه بوده و وارد باغ آقای مک گرگور می شود و چیزی نمی ماند تا اسیر شود.
او طی داستان با تعقیب و گریزهای فراوان راه نجات را پیدا می کند. پس از نجات به خانه رفته و به آغوش مادرش پناه می برد.
ترجمه رمان پیتر خرگوشه توسط پروانه عروج نیا و نشر ماهی صورت گرفته است.

کتاب بیگانه

رمان بیگانه در سال ۱۹۴۲ توسط آلبر کامو نویسنده برجسته فرانسوی نوشته شده است. در این کتاب داستان مردی به تصویر کشیده می شود که به صورت ناخواسته وارد ماجرای قتلی در الجزایر می شود. این کتاب در ادبیات فرانسه رمانی کلاسیک شناخته می شود و ۱۵۲ صفحه دارد، که حداقل ۴ بار به زبان انگلیسی برگردانده شده است.
کتاب بیگانه با ترجمه لیلی گلستان و نشر مرکز منتشر شده است.

کتاب سالار مگس ها

رمان سالار مگس ها در سال ۱۹۵۴ منتشر شده و از آثار ویلیام گلدینگ شناخته می شود. این رمان ۲۲۴ صفحه ای است.
در این کتاب داستان گروهی از پسرهای انگلیسی به تصویر کشیده می شود که پس از سقوط هواپیمای شان در جزیره ای ناشناخته زندگی می کنند.
آن ها به دلیل نبود نظارت والدین شان هر روز را با جشن و شادی سپری می کنند.
آن ها تصور می کنند می توانند با شرایط دشوار جزیره به راحتی کنار بیایند و هر کاری که می خواهند انجام دهند، اما پس از گذشت چند روز وحشت از وجود هیولایی خیالی، راحتی و آرامش آن ها را سلب می کند.
رمان سالار مگس ها با ترجمه ناهید شهبازی مقدم و نشر آموت منتشر شده است.

دیدگاه ها

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *