خلاصه کتاب تکه هایی از یک کل منسجم
author avatar
ثنا شاه محمدی
۱۴۰۳/۰۲/۳۰

نویسنده کتاب تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی بوده که روانشناسان بالینی شناخته می شود. فعالیت او با شعار تنهایی نقص نیست، انجام می شود. در کتاب تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی به آگاهی بخشی از چیستی و چگونگی زندگی، حس هایی همچون: نفرت، حسادت، ترس، شادی و عشق، تفکراتی که صمیمیت رابطه را کم می کند، زمان جز مهمی از عنصر رشد رابطه و تنهایی پرداخته شده است. این نویسنده تمرینات مفیدی در این کتاب برای مخاطبین در نظر گرفته است. با انجام این تمرینات احساس ارزشمندی در افراد به وجود می آید.

در ادامه خلاصه کتاب تکه هایی از یک کل منسجم آماده شده است:

درباره نویسنده کتاب

پونه مقیمی در سال ۱۳۶۱ در تهران متولد شد، که تحصیلات او در مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی است. او از مدرک روان درمانی و روایت درمانی از دانشگاه اوترخت، تشخیص و درمان اختلال استرس پس از سانحه هلند برخوردار است. این کتاب برای اولین بار در سال ۱۳۹۷ به چاپ رسید.

پونه مقیمی با نوشتن این کتاب تلاش کرده است تا تجربه ها و دانش سالیانه خود را در زمینه روانشناسی به صورت قابل درک در اختیار عموم مردم قرار دهد. نوشته های او در این کتاب حاصل تجربه های سالیانه او با بیمارانش است.

در کتاب تکه هایی از یک کل منسجم بیشتر به موضوعات بینش و دیدگاه های فردی و اجتماعی در جامعه می پردازد.
این کتاب از ۹ فصل تشکیل شده است، که نویسنده در هر یک از فصل ها گوشه ای از جهان درون انسان را مورد بحث قرار می دهد.
کتاب تکه هایی از یک کل منسجم از جمله کتاب های ارزشمند پونه مقیمی شناخته می شود.

خلاصه ای از کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

در این قسمت از کتاب به خلاصه ای از این کتاب جذاب می پردازیم، که می تواند بسیار مفید و تاثیرگذار باشد.

فصل اول کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

پونه مقیمی در فصل اول کتاب، زندگی را به سادگی و روانی شرح می دهد. او درد، رنج، ناکامی و از دست دادن را روندی طبیعی جلوه می دهد. در این فصل کتاب با مفاهیم جدید و ساده ای از زندگی آشنا خواهید شد و دیدگاهی از زندگی و اتفاقات آن پیش روی شما قرار می گیرد، که برای شما قابل درک بوده و به تغییر افکار شما کمک می کند.

فصل دوم کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

نویسنده کتاب در فصل دوم روابط زندگی را از زوایای مختلفی شرح می دهد. تمامی افراد به دنبال روابط لذت بخش و پایدار هستند، که در این کتاب با بررسی ماهیت دنیای درونی، دیدی حقیقی از روابط پیش رویتان قرار می گیرد. در فصل دوم شما نحوه پایه گذاری روابط عاطفی خود را می آموزید و از دوام رابطه و نحوه برخورد با شکست آشنا می شوید.

در این فصل با ایجاد و حفظ رابطه آشنا خواهید شد. علاوه بر این یاد می گیرید که چگونه خود را دوست داشته باشید و از کینه و نفرت به سمت عشق ورزی پیش قدم شوید.

فصل سوم کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

پونه مقیمی در این فصل به مسائل مهمی درباره احساسات می پردازد. او به نقاط تاریک درون انسان مانند: ترس، اضطراب، انکار و سرزنش می پردازد. زمانی که به خوبی با این احساسات آشنا شدید، دریچه ای برای رهایی از فشارهای روانی می گشاید و در نهایت مسیر درست را نشان می دهد.

به کمک توصیه های گفته شده در این فصل می توانید رنج ها و دردهای درونی خود را کنترل کنید.

فصل چهارم کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

این فصل شما را وادار به فکر کردن می کند و حقایقی درباره عادت ها و رفتارها، روابط و اتفاقات شما را به سمت شناخت اشتباهات خود هدایت می کند. به طور کلی تک تک موضوعات را مطرح کرده و به شما می گوید که انجام چه کارهایی غلط است.

پونه مقیمی در این بخش از کتاب به شناخت افکار و رفتارهای آسیب رسان می پردازد، که می تواند زندگی تمامی افراد را با چالش های منفی رو به رو کند. پس از آن به خوبی می توانید احساسات منفی و مخرب را شناسایی کنید. این فصل برای افرادی که دارای رفتارهای مخرب هستند موثر بوده و به کنترل آن ها کمک می کند.

فصل پنجم کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

با مطالعه فصل پنجم به درون رابطه ها می روید. این بخش به شما کمک می کند که مشکلات روابط خود را پیدا کرده و وظایف خود و طرف مقابل را در رابطه بشناسید. علاوه بر این به شما یادآوری می کند که میزان درک و انتظار شما در روابط چقدر باشد.

به طور کلی ترس های روابط را مقابلتان قرار داده و روش های مقابله با مشکلات رابطه و دلایل تخریب آن ها را می آموزد.

فصل ششم کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

فصل ششم بیشتر جنبه کاربردی و عملی دارد. در واقع به صورت عملی می آموزد تا بر روی رفتار و احساسات خود کنترل داشته باشید. در این قسمت تمریناتی برای رشد مثبت ها و تقویت اراده یاد می دهد، که می تواند به درک کردن افراد کمک کند.

این نویسنده به سراغ بایدها و نبایدهای زندگی رفته و بدون تعارف درباره خوب یا بد بودن عادت ها حرف می زند. با مطالعه این فصل به درک درستی از رفتارهای خود و دیگران می رسید.

فصل هفتم کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

در فصل هفتم مخاطب به چالش کشیده می شود و به شما نشان می دهد که تفاوت چندانی میان آدم ها و احساسات وجود ندارد. این نویسنده تمامی چیزی که در روابط به آن نیاز دارید را یادآور می شود و شجاعت حرکت و آموختن در روابط را می آموزد.

در صورتی که در زندگی تان افرادی بودند که در حال حاضر مشغول عزاداری برای آن ها هستید، مطالعه این قسمت از کتاب می تواند مفید و تاثیرگذار باشد. به طور کلی اتفاقات گذشته فرد را از درون ضعیف می کنند، که در این فصل راهکارهایی برای مقابله با این مشکل ارائه می شود.

فصل هشتم کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

در فصل هشتم مهم ترین دغدغه افراد در روابط مورد بررسی قرار می گیرد. او بر روی عنصر زمان متمرکز می شود و به یکی از مهم ترین دلایل بیماری های روحی انسان که فرو رفتن در گذشته است، می پردازد.

در این قسمت به شما می آموزد که ذهن و جسم خود را در زمان حال قرار دهید و در عین حال گذشته و حال و آینده را مدیریت کنید. اگر جز افرادی هستید که به جای امروز در دیروز و فردا زندگی می کنید، این قسمت را با دقت بیشتری مطالعه کنید.

فصل نهم کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

پونه مقیمی در فصل نهم به بزرگترین دغدغه جهان امروز که تنهایی آدمیان در اوج تمدن است، اشاره می کند. ممکن است این موضوع مشکل بسیاری از افراد باشد. او در این کتاب به شما کمک می کند تا برخلاف این احساسات، روابط خود را ترمیم کنید و با غلبه بر ترس از تنهایی، روابط سالم و پایداری ایجاد کنید.

در صورتی که به تغییر زندگی خود فکر می کنید، با چالش های این قسمت رو به رو شوید.

مطالعه کتاب تکه هایی از یک کل منسجم به چه افرادی پیشنهاد می شود؟

مطالعه این کتاب به افرادی که می خواهند به دنیای درونی خود نزدیک تر شده و با قسمت هایی از دنیای ناشناخته روانشناس آشنا شوند، پیشنهاد می شود.

دیدگاه ها

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *